About us

DIRK BEKKERS

Hey hey! Welkom bij de Melior Mindset.

Ben jij een ondernemer die diep van binnen weet dat je nog niet alles uit jezelf haalt?

Voel je dat er nog zoveel onbenut potentieel is, en dat als je nu extra gas geeft, je onderneming en leven naar een nog hoger niveau kunnen stijgen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik hoor je al denken: "Weer zo'n coach die met mooie woorden gouden bergen belooft."

Laat me je uitleggen hoe ik je kan helpen en geen loze beloftes maak.

WAT IK DOE

Ik ben gespecialiseerd in Fitness, NLP en Flow-state om ondernemers te helpen naar meer omzet, gezondheid en geluk in het leven.


Ik werk met ondernemers aan hun manier van werken, denken en handelen binnen het ondernemerschap en zorg dat deze nieuwe onbewuste processen automatisch gaan.


Als je nu afvraagt wat ik voor jou kan betekenen? Denk dan aan je persoonlijke en zakelijke doelen, hoe komt het volgens jou dat je deze doelen nog niet behaald hebt?


Het antwoord op bovenstaande vraag, dat is wat ik oplos en waar ik jou mee verder help.


Hoe ben ik gespecialiseerd geraakt in dit vakgebied?


Ik werk nu al 6 jaar in de branche van fysieke en mentale veranderingen.


In de afgelopen 6 jaar heb ik meer dan 200+ mensen mogen begeleiden met het behalen van zijn of haar doelen.


Daarnaast heb ik mezelf de afgelopen 3 jaar gespecialiseerd in NLP en pas ik deze kennis dagelijks toe, zowel bij mezelf als bij mijn klanten.


Sinds ik deze expertise heb, is het slagingspercentage van mijn klanten gestegen naar +80%.


Daarom kan ik met zelfvertrouwen zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat jij 100% jouw doelen kunt bereiken als je mijn adviezen opvolgt. Mocht je deze doelen toch niet behalen, dan coach ik je gratis verder.


Maar genoeg gepraat, hier zijn een paar resultaten van mijn klanten:


👉🏻 Dennis is al 3 jaar klant. Hij had aanvankelijk obesitas ervaarde veel moeite met motivatie, discipline en focus en was ook net begonnen met zijn e-commerce onderneming. 


Nu, 3 jaar later, weegt hij 95 kg met een vetpercentage van 13% en is hij een succesvolle online ondernemer met een eigen online merk en verschillende e-commerce winkels.


👉🏻 Rik worstelde al 2.5 jaar om zijn droom als ondernemer te realiseren en in zijn eerste 3 maanden van ons coachingstraject maakte hij 15k winst en kon hij hierdoor zijn werkgever ontslaan en zijn droom gaan leven.


👉🏻 Thomas veranderde zijn mindset van onzeker, twijfelachtig naar zelfverzekerd, startte zijn eigen bedrijf en bouwde als ervaren personal trainer 3 kg extra droge spiermassa op.


En nog vele anderen.


En weet je wat het mooie is? Door mijn kennis en coaching kun je blijvende resultaten behalen voor de rest van je leven.


Denk je nu: "Hey, ik wil meer weten!"


Stuur me dan gerust een bericht voor een gratis adviesgesprek! (En nee, geen slap verkoopgesprek)


Spreek je op de kennismaking!🤝🏼